Autoblow AI+ Machine

 249,95

507 op voorraad

SKU: 10851_WHITE Categorieën: , ,

GENIET VAN ONBEPERKTE BLOWJOB-ERVARINGEN AANGEDREVEN DOOR KUNSTMATIGE INTELLIGENTIE

De nieuwe Autoblow AI+ zal je verrassen met de meest gepersonaliseerde, door een machine gegeven, pijpbeurt ter wereld. Als resultaat van jarenlang onderzoek heeft een team van wetenschappers machine learning gebruikt om 1000 uur aan pijpbeurtvideos te analyseren en vervolgens de real-life pijpbeurtbewegingen na te bootsen in Autoblow-ervaringen. Kies gewoon uit een van de 10 ingebouwde ervaringen of maak verbinding met internet om tientallen extra pijpbeurten te downloaden.

Deze nieuwe Autoblow AI+ editie heeft een allereerste verstelbare penisgrijper waarmee je de strakheid kunt instellen voor jouw unieke anatomie. Deze nieuwe editie levert ook de lagere snelheden waar onze gebruikers om vroegen, wat zorgt voor meer sensuele sensaties. Tot slot is de nieuwe AI+ fluisterstil zodat je prive kunt genieten op locaties die met het vorige model niet mogelijk waren.

Als je een gevorderde gebruiker bent, maak dan verbinding met onze 100% prive web-app (geen download vereist) en krijg toegang tot de pijpbeurtbibliotheek, speel met een partner op afstand of kijk hoe cool het is om je pijpbeurt te besturen met 6 ingebouwde spraakopdrachten!

De machine wordt geleverd met 1 siliconen mond sleeve. Vergeet niet glijmiddel en sleeve cleaner toe te voegen aan je bestelling!

Color

Modelnummer

10851

Totale lengte

Waterbestendig

Verbind met smartphone