Levertijd en Bezorging bij Toymoment.nl

Bij Toymoment.nl begrijpen we hoe belangrijk het is dat jouw bestelling snel en betrouwbaar wordt bezorgd. Daarom werken wij samen met bekende en vertrouwde bezorgdiensten, zodat jouw pakket altijd in goede handen is.

Bestellingen op werkdagen vóór 15:00 uur
Wanneer je op een werkdag vóór 15:00 uur bestelt, wordt jouw pakket nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen die na 15:00 uur of in het weekend worden geplaatst, versturen wij de eerstvolgende werkdag. Onze bezorgpartners zorgen ervoor dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis wordt bezorgd.

Weekend en feestdagen
Net als veel andere bedrijven hebben wij in het weekend even vrij. Dit betekent dat bestellingen die in het weekend of op feestdagen worden geplaatst, op de eerstvolgende werkdag worden verzonden.

Volg je bestelling met Track & Trace
Zodra jouw bestelling is verzonden, ontvang je van ons een bevestigingsmail met een Track & Trace-code. Hiermee kun je gemakkelijk je pakket volgen en precies zien wanneer het bij jou wordt afgeleverd. Zo blijf je altijd op de hoogte van de status van jouw bestelling.

Heb je vragen over je bestelling, levertijden of het gebruik van de Track & Trace? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag!